Vijesti

HAFIZ NEDIM BOTIĆ JAVNO POHVALIO PUNICU: UVIJEK JE NA MOJOJ STRANI I PAZI ME

Hafiz Nedim Botić posvetio je posebnu objavu na društvenim mrežama svojoj punici, majci svoje žene Amine.
Prvo je odlučio da je javno “prozove” prisjećajući se vremena kada je trebao da oženi njenu kćerku.
Kad smo se trebali uzeti, Amina je kazala: “Ganjaj punicu, kad ona pristane, i punac je pristao.” Pa sam joj stalno slao selame. Strategija je upalila. Prvi znak da se nešto lomi u njoj je bilo kad mi je dala švicarsku čokoladu koju čuva samo za posebne prigode. Punica je Hercegovka, i toliko je toga prešlo preko njenih leđa, da se ibretim odakle joj više snaga. Toliko puta ranjena, povrijeđena, da joj je trebalo vremena da povjeruje i da prihvati. “Koja je to osoba za koju bi njena kćerka, da nije kakva budala, pa da se nabelaji!?” A kad jednom prođeš provjere, tada si na konju – stoji u objavi.

Potom je napisao kako su uvijek imali dobar odnos uprkos brojnim poteškoćama koje su je zadesile.

Punica je neko ko nije završio velike škole, ali ima životnu školu. I srce dobro i veliko kao planinu. Uvijek me i nekako dobro pripazi. Najjače mi je koliko je puta stala na moju stranu, koliko je puta Amini kazala da me pripazi, da me čuva… – napisao je i poručio joj da je voli.
U komentarima su mnogi bili oduševljeni njihovim odnosom.

“Od hiljadu zetova jedan bi tako javno hvalio i priznao da je punica dobra osoba ili dobra žena. Aferim”, glasi samo jedan od brojnih komenatara.

 

 

Izvor:hayat.ba

Related Articles

Back to top button