Vijesti

MAHIRA HAJDARPAŠIĆ: SUMEJA IMA EPILEPSIJU, PRIORITET MI JE DA ONA OZDRAVI

Mahira Hajdarpašić svojom sudbinom je prvo rasplakala cijeli region, svi su se divili njenim postupcima, odavali su joj priznanja i čestitali kako se ponijela prema bolesnom mužu i kako je održavala porodicu na okupu 16 godina.
A onda se preko noći sve promijenilo. Nakon smrti supruga, odlučila je da sebi da drugu šansu i ponovo se udala i od tada trpi nesnosne komentare na svoj način.

Sa druge strane, njenim brigama nema kraja otkako je otkriveno da je i njena kćerka bolesna.

Sumeja ima epilepsiju, prioritet mi je da ona ozdravi. Već tri godine se bori sa tim. Prvo smo primijetili da ima tikove, a onda se desio napad u Mostaru. Sve je hrabro prihvatila, imala je primjer svog oca. Kažu da je stres glavni okidač, a ona je baš bila vezana za oca – objašnjava.
Nesvakidašnja ljubavna priča

Mahirina ljubavna priča sa Esedom raznježila je čitav region, posebno njoj su se divili na tolikoj hrabrosti, požrtvovanosti i posvećenosti. Za svoju porodicu je bila spremna sve da uradi, te je tako godinama brinula o svom bolesnom suprugu, koji je za strašnu dijagnozu saznao tokom braka. Do posljednjeg momenta se borila za njegovo ozdravljene. Imaju dvoje djece, a upravo ona se bila pretvorila u glavni oslonac za sve.

Uz svog supruga je bila do posljednjeg dana, preminuo je 2022. godine nakon duge borbe sa multipla sklerozom, piše Azra.ba.
Izvor:hayat.ba

Related Articles

Back to top button