Poučne priče

MOJOJ DRAGOJ: KAD BIH ZNAO DA JE TO POSLJEDNJI PUT…

Kad bih znao da je to posljednji put što sam s tobom, otpratio bih te do izlaznih vrata, zagrlio bih te i poljubio, pozvao bih te da to još jednom učinim.

Kad bih znao da sam s tobom posljednji put, slušao bih pomno tvoj glas, ugasio bih televizor, odložio mobitel i svu bih svoju pozornost usredotočio na tebe. Zapamtio bih ton tvoga glasa i boju tvojih očiju.

Kad bih znao da je to posljednji put što sam s tobom, svaki bi mi trenutak bio važan. Ne bih se brinuo za tanjire, za dvorište, za novac. Poželio bih da zauvijek ostanem s tobom.

Kad bih znao da je to posljednji put što sam s tobom, učinio bih sve da budeš sretna. Spremio bih ti najdraže jelo za večeru, uzeo bih slobodan dan da budem s tobom. Pričao bih ti koliko mi značiš. Rekao bih ti da se ne bojiš, da budeš jaka. Govorio bih ti da te volim, smijali bismo se i prebirali po najljepšim uspomenama.

Kad bih znao da je to posljednji put što sam s tobom, čitao bih s tobom Kur’an i molio, zahvaljivao bih Bogu što smo se susreli i što se na tako divan način brinuo za nas.

Kad bih znao da je to posljednji put što sam s tobom, plakao bih, jer bih želio više vremena provesti s tobom. Kad bih znao da je to posljednji put… Uopće ne znam kad će biti posljednji put.

Prilagođeno sa: mudremisli.net

Akos.ba

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button