Poučne priče

Zbog ovog pisma, mnogi su molili roditelje za oprost (VIDEO)

Zbog ovog pisma, mnogi su molili roditelje za oprost (VIDEO)

Budi prvi i podijeli ovo sa prijateljima!

Ko god nije roditelj, teško da će da sazna taj osjećaj ljubavi i pažnje prema djetetu.

PAZI DA TE ALLAH NE KAZNI ZBOG OVOG GRIJEHA, PA DA TI I ŽENA NE ISPAŠTA:

Naime, mnoga djeca, krećemo od sebe, uzimaju zdravo za gotovo roditeljsku ljubav, pa tako ih zapostavimo do te mjese da oni i umru a da nismo ni mali djelić njihove pažnje vratiti im, a uz to zaboravljamo da ćemo i ti istu sudbinu doživjeti.

Pogledajte ovaj video i molim vas da komentarišete kao pouku svim drugim ljudima.

pozivitno

PROČITAJTE JOŠ:
Ovo je pravi islam: Starica se srušila u autobusu, a samo joj muslimanka prišla i pomogla, dok su je putnici vrijeđali
Ženu s hidžabom su građani vrijeđali čitavih 20 minuta dok nije došla Hitna pomoć, a ona sve vrijeme nije ispuštala staričinu ruku

Fotografija žene u hidžabu, koja kleči pored starice koja je pala u gradskom prijevozu i drži je za ruku, dodirnula je srca hiljada ljudi koji su istu podijelili na društvenim mrežema.
Slika je nastala u Velikoj Britaniji, a fotografirao ju je Hamza Jong Bos, koji je na svom Facebook profilu napisao: “Ovo je pravi islam“, prenosi Avaz.
Prema riječima Hamze, koji je bio svjedok ovom događaju, starica je pala i glava joj se zaglavila između vrata autobusa i metalne šipke.
Dok su čekali da dođe Hitna pomoć i pomogne starici, muslimanka s hidžabom prišla joj je, kleknula i uhvatila za ruku kako bi joj pružila podršku.
Ženu s hidžabom su građani vrijeđali čitavih 20 minuta dok nije došla Hitna pomoć, a ona sve vrijeme nije ispuštala staričinu ruku.
Veliki broj korisnika društvenih mreža izrazio je nadu da će ova fotografija spriječiti širenje mržnje prema muslimanima zbog terorističkih napada koji su potresli Veliku Britaniju, piše Daily Star.
Fotografija je podjeljena više desetina hiljada puta.

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

Related Articles

Back to top button