Zanimljivosti

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ: MOJA ŽENA KUHA I PERE IAKO SMO MILIONERI

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović (42) u nedavnom intervjuu za švedski podkast “ABTalks” govorio je o porodici.

Žena mi je rekla da zapamtim ko je brinuo o meni pijre nego što sam počeo da se brinem o porodici. Ona je odustala od svoje karijere zbog mene. U svemu me je pratila, odustala je od svega samo zbog mene – rekao je Ibrahimović koji je svoju suprugu Helenu inače upoznao na parkingu, kada ga je “odjavila” na prvu loptu, ali je poslije mnogo ubjeđivanja uspio da je impresionira i da do dana današnjeg ostanu zajedno.
Prema riječima Zlatana Ibraimovića, mora da postoji balans u vezi.

Ona ima veću odgovornost za neke stvari, za neke druge imam ja veću odgovornost. Ljudi možda misle da smo mi porodica koja živi nekim luksuznim životom, ali zapravo o realnosti ona kuha i pere. Jedina pomoć je što imamo čistačicu – dodao je.
Njihovi sinovi Maksimilijan (2006.) i Vinsent (2008.) sada su odrasli, a Zlatan se od početka njihovog života trudio da ne “osjete” da su sinovi bogatih roditelja.

Ja sam ih vozio u školu, dolazio sa njih posijle treninga, baš kao što je to slučaj u svakoj normalnoj porodici. Tako smo se mi odlučili. Tokom cijelog školovanja, moja djeca su samo vozila bicikl. Druge porodice su imale bebisitere koji su pratili njihovu djecu ili je s njima išao vozač. To nismo mi – objasnio je Zlatan.
iZVOR:HAYAT.BA

Related Articles

Back to top button