Poučne priče

Kako dođe do toga da se muž i žena zasite jedno drugog?

Čitam članak đe je lik oženijo ženu i kaže bom sve lipo i to hajde ama zaman nači san snova …Prošlo odotoga godinica koja , veli on se nje zasitiJo :/ bom kako se moreš zasititi žene koja ti život značila do njeki dan? Isto pitanje važi za žene kako se moreš zasititi čojka koji ti je bio nekad sve?!
Dvosmisleno pitanje, a odgovra ima milion …More se nažalost…
Ali nije stvar u onome ZASIĆENOM, nego onom ko dovede do toga da ga se ZASITI ako me pratite?!
Imamo tako te neke žene koje se udaju i tu prestaje briga o svemu, o izgledu posebno …Da ne budem bezobrazna baš, postoje neke stvari na koje žena nemere uticati kaj npr. strije poslije poroda naravno da koža nije ista kod žene koja je rodila i one koja će tek roditi, pa će biti ista kaj ova, ali sine nije to belaj…
Belaj je zapuštenost u svakom obliku…Ne voli niti jedan muškarac znoj ispod pazuha, i da sad ne pričam đe šta još i kako…Ne vole.I nije njih briga što vi niste “imale vakta” da se doćerate..I još milion drugih sitnica koje muškarac primjeti na ženi…Znate li da muškarci prvo gledaju jel ručak gotov a onda gledaju u ženu?! Nema treće stvari! Mnoge muškarce jezik žena je odveo u nepovrat.Nažalost. Jezik zna da privuče ali zna brete i da odvuče al meščini za vajkada !
Bog je nama ženama dao veliku ulogu kroz život inače, ali nije bez razloga On najbolje zna… Sve smo mi lukave kad hoćemo i sve moremo kad istinski želimo jel tako?!
Što se tiče muškaraca uh..Tu je stvar vrlo eventualna ? hahaha…
Šta reći za njih a da oni sami već nisu rekli svojim postupcima ha?!
Ma ništa, njima je godra kako godic okreneš , zna da treba raditi , zaraditi porodicu izdržavati, najesti se i “uživati”
Ne moraju oni ništa.Kakvi.Da džabe ne maltim praznu slamu ovda! Kod njih ima samo jedan mali problemčić : Pokušavaju pojedini da ženu shvate, zaboravljajući često da žena nije rođena da bude shvaćena, nego samo da bude voljena! Tu je kec , ljudi!

Razija Razo Čolaković
Muhabet sa Razom

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button